האם הקורונה שינתה את כיתת הלימוד? בבית ספר בלפור בתל אביב התשובה היא כן.

האם הקורונה שינתה את כיתת הלימוד? בבית ספר בלפור בתל אביב התשובה היא כן.

בית ספר בלפור // כיתות לימוד  ג'

בבית ספר בלפור בתל אביב התבקשנו להפוך כיתות "סטנדרטיות", שאמורים ללמוד בהן כ- 34 תלמידים, לכיתות המאפשרות חווית למידה מעשירה, המתאימה לסביבת למידה חדשנית בה נדרשת כמובן דינמיות ואפשרויות לימוד מגוונות.

אתגר נוסף הצטרף ברוח הקורונה, אשר כמו בתחומים נוספים אילצה גם את מערכת החינוך להשתנות, להתקדם ולהתאים את עצמה לעולם שהשתנה. כך זה לגבי האופן שבו מלמדים וכך גם לגבי סביבות הלמידה.

הפרויקט יצא לתכנון ממש אחרי החזרה מהזום לחלל הפיזי. מצד אחד, עלה מהצוות הפדגוגי, הצורך ליצור צורת ישיבה שתאפשר ״ריחוק חברתי״ – כל תלמיד עם אזור משלו ומצד שני, לאפשר קרבה פיזית ואפשרויות ישיבה ביחד. היה חשוב לנו לשמור על סביבה נעימה, מעצימה, מאפשרת, נגישה, המעודדת ילדים לחבור האחד לשני והמחזקת את תחושת השייכות שלהם למרחב בו הם מבלים חלק ניכר מהיום שלהם.

הקונספט העיצובי שנבחר הוא במילה אחת – מודולריות. בשתי מילים – מקסימום מודולריות. לכל תלמיד יצרנו אזור למידה משל עצמו (שולחן, כיסא, ומקום לספרים) שבמינימום מאמץ הופך לחלל לקבוצות קטנות, גדולות ואפילו לכיתה שלמה שיושבת יחד!

העיצוב שלנו מושתת על התפישה ששילוב משחק בתהליך הלמידה תורם למוטיבציה של התלמידים ותהליך הלימוד הופך למהנה יותר עבורם. לכן הכיתות כוללות לוחות עבודה ומשחק, פינת ספריה ואזור ישיבה, המאפשר פינה אינטימית לשיח ומשחק. החידוש הנוסף – מותר לצייר על הקירות! בעזרת צבע מיוחד הקירות הפכו למחיקים והתלמידים יכולים להביע את עצמם גם על הקירות בציור חופשי, משפטים, סיפורים אישיים ועוד.

הצבעוניות שנבחרה לפרויקט הינה בבסיסה ניטראלית (עץ ולבן). לצבעוניות הניטראלית הוספנו נגיעות של צבע ששולבו בפרטי הריהוט וגם בגרפיקה על הקירות, שעוצבה במיוחד לפרויקט ביחד עם הצוות הפדגוגי, בהתאם לצרכי הלימוד.

צילום?

בית ספר בלפור // כיתות לימוד ג'

בבית ספר בלפור בתל אביב התבקשנו להפוך כיתות "סטנדרטיות", שאמורים ללמוד בהן כ- 34 תלמידים, לכיתות המאפשרות חווית למידה מעשירה, המתאימה לסביבת למידה חדשנית בה נדרשת כמובן דינמיות ואפשרויות לימוד מגוונות.

אתגר נוסף הצטרף ברוח הקורונה, אשר כמו בתחומים נוספים אילצה גם את מערכת החינוך להשתנות, להתקדם ולהתאים את עצמה לעולם שהשתנה. כך זה לגבי האופן שבו מלמדים וכך גם לגבי סביבות הלמידה.

הפרויקט יצא לתכנון ממש אחרי החזרה מהזום לחלל הפיזי. מצד אחד, עלה מהצוות הפדגוגי, הצורך ליצור צורת ישיבה שתאפשר ״ריחוק חברתי״ – כל תלמיד עם אזור משלו ומצד שני, לאפשר קרבה פיזית ואפשרויות ישיבה ביחד. היה חשוב לנו לשמור על סביבה נעימה, מעצימה, מאפשרת, נגישה, המעודדת ילדים לחבור האחד לשני והמחזקת את תחושת השייכות שלהם למרחב בו הם מבלים חלק ניכר מהיום שלהם.

הקונספט העיצובי שנבחר הוא במילה אחת – מודולריות. בשתי מילים – מקסימום מודולריות. לכל תלמיד יצרנו אזור למידה משל עצמו (שולחן, כיסא, ומקום לספרים) שבמינימום מאמץ הופך לחלל לקבוצות קטנות, גדולות ואפילו לכיתה שלמה שיושבת יחד!

העיצוב שלנו מושתת על התפישה ששילוב משחק בתהליך הלמידה תורם למוטיבציה של התלמידים ותהליך הלימוד הופך למהנה יותר עבורם. לכן הכיתות כוללות לוחות עבודה ומשחק, פינת ספריה ואזור ישיבה, המאפשר פינה אינטימית לשיח ומשחק. החידוש הנוסף – מותר לצייר על הקירות! בעזרת צבע מיוחד הקירות הפכו למחיקים והתלמידים יכולים להביע את עצמם גם על הקירות בציור חופשי, משפטים, סיפורים אישיים ועוד.

הצבעוניות שנבחרה לפרויקט הינה בבסיסה ניטראלית (עץ ולבן). לצבעוניות הניטראלית הוספנו נגיעות של צבע ששולבו בפרטי הריהוט וגם בגרפיקה על הקירות, שעוצבה במיוחד לפרויקט ביחד עם הצוות הפדגוגי, בהתאם לצרכי הלימוד.

צילום: עדי ברנדה

פרויקטים

פרויקטים

בית ספר "הירדן"
חללים ציבוריים

מיתר מרכז ירדן
לתמיכה רשגית

בית הספר‭ ‬הריאלי
כיתות‭ ‬לימוד ‬א‭'‬

בית הספר‭ ‬הריאלי
כיתות‭ ‬לימוד ‬ב‭'‬

בית ספר‭ ‬בן‭ ‬גוריון
כיתת מתמטיקה

פרפרים‭ ‬בנמל
מתחם‭ ‬לגיל‭ ‬הרך‭ ‬‭

בית ספר בלפור
כיתות לימוד ג׳

בית ספר אופק
חללים ציבוריים וכיתות לימוד

ליצירת קשר לחצו כאן
ליצירת קשר לחצו כאן

בית ספר בלפור // כיתות לימוד  ג'

בבית ספר בלפור בתל אביב התבקשנו להפוך כיתות "סטנדרטיות", שאמורים ללמוד בהן כ- 34 תלמידים, לכיתות המאפשרות חווית למידה מעשירה, המתאימה לסביבת למידה חדשנית בה נדרשת כמובן דינמיות ואפשרויות לימוד מגוונות.

אתגר נוסף הצטרף ברוח הקורונה, אשר כמו בתחומים נוספים אילצה גם את מערכת החינוך להשתנות, להתקדם ולהתאים את עצמה לעולם שהשתנה. כך זה לגבי האופן שבו מלמדים וכך גם לגבי סביבות הלמידה.

הפרויקט יצא לתכנון ממש אחרי החזרה מהזום לחלל הפיזי. מצד אחד, עלה מהצוות הפדגוגי, הצורך ליצור צורת ישיבה שתאפשר ״ריחוק חברתי״ – כל תלמיד עם אזור משלו ומצד שני, לאפשר קרבה פיזית ואפשרויות ישיבה ביחד. היה חשוב לנו לשמור על סביבה נעימה, מעצימה, מאפשרת, נגישה, המעודדת ילדים לחבור האחד לשני והמחזקת את תחושת השייכות שלהם למרחב בו הם מבלים חלק ניכר מהיום שלהם.

הקונספט העיצובי שנבחר הוא במילה אחת – מודולריות. בשתי מילים – מקסימום מודולריות. לכל תלמיד יצרנו אזור למידה משל עצמו (שולחן, כיסא, ומקום לספרים) שבמינימום מאמץ הופך לחלל לקבוצות קטנות, גדולות ואפילו לכיתה שלמה שיושבת יחד!

העיצוב שלנו מושתת על התפישה ששילוב משחק בתהליך הלמידה תורם למוטיבציה של התלמידים ותהליך הלימוד הופך למהנה יותר עבורם. לכן הכיתות כוללות לוחות עבודה ומשחק, פינת ספריה ואזור ישיבה, המאפשר פינה אינטימית לשיח ומשחק. החידוש הנוסף – מותר לצייר על הקירות! בעזרת צבע מיוחד הקירות הפכו למחיקים והתלמידים יכולים להביע את עצמם גם על הקירות בציור חופשי, משפטים, סיפורים אישיים ועוד.

הצבעוניות שנבחרה לפרויקט הינה בבסיסה ניטראלית (עץ ולבן). לצבעוניות הניטראלית הוספנו נגיעות של צבע ששולבו בפרטי הריהוט וגם בגרפיקה על הקירות, שעוצבה במיוחד לפרויקט ביחד עם הצוות הפדגוגי, בהתאם לצרכי הלימוד.

צילום: עדי ברנדה

בית ספר בלפור // כיתות לימוד ג'

בבית ספר בלפור בתל אביב התבקשנו להפוך כיתות "סטנדרטיות", שאמורים ללמוד בהן כ- 34 תלמידים, לכיתות המאפשרות חווית למידה מעשירה, המתאימה לסביבת למידה חדשנית בה נדרשת כמובן דינמיות ואפשרויות לימוד מגוונות.

אתגר נוסף הצטרף ברוח הקורונה, אשר כמו בתחומים נוספים אילצה גם את מערכת החינוך להשתנות, להתקדם ולהתאים את עצמה לעולם שהשתנה. כך זה לגבי האופן שבו מלמדים וכך גם לגבי סביבות הלמידה.

הפרויקט יצא לתכנון ממש אחרי החזרה מהזום לחלל הפיזי. מצד אחד, עלה מהצוות הפדגוגי, הצורך ליצור צורת ישיבה שתאפשר ״ריחוק חברתי״ – כל תלמיד עם אזור משלו ומצד שני, לאפשר קרבה פיזית ואפשרויות ישיבה ביחד. היה חשוב לנו לשמור על סביבה נעימה, מעצימה, מאפשרת, נגישה, המעודדת ילדים לחבור האחד לשני והמחזקת את תחושת השייכות שלהם למרחב בו הם מבלים חלק ניכר מהיום שלהם.

הקונספט העיצובי שנבחר הוא במילה אחת – מודולריות. בשתי מילים – מקסימום מודולריות. לכל תלמיד יצרנו אזור למידה משל עצמו (שולחן, כיסא, ומקום לספרים) שבמינימום מאמץ הופך לחלל לקבוצות קטנות, גדולות ואפילו לכיתה שלמה שיושבת יחד!

העיצוב שלנו מושתת על התפישה ששילוב משחק בתהליך הלמידה תורם למוטיבציה של התלמידים ותהליך הלימוד הופך למהנה יותר עבורם. לכן הכיתות כוללות לוחות עבודה ומשחק, פינת ספריה ואזור ישיבה, המאפשר פינה אינטימית לשיח ומשחק. החידוש הנוסף – מותר לצייר על הקירות! בעזרת צבע מיוחד הקירות הפכו למחיקים והתלמידים יכולים להביע את עצמם גם על הקירות בציור חופשי, משפטים, סיפורים אישיים ועוד.

הצבעוניות שנבחרה לפרויקט הינה בבסיסה ניטראלית (עץ ולבן). לצבעוניות הניטראלית הוספנו נגיעות של צבע ששולבו בפרטי הריהוט וגם בגרפיקה על הקירות, שעוצבה במיוחד לפרויקט ביחד עם הצוות הפדגוגי, בהתאם לצרכי הלימוד.

צילום:

בית ספר בלפור // כיתות לימוד ג'

בבית ספר בלפור בתל אביב התבקשנו להפוך כיתות "סטנדרטיות", שאמורים ללמוד בהן כ- 34 תלמידים, לכיתות המאפשרות חווית למידה מעשירה, המתאימה לסביבת למידה חדשנית בה נדרשת כמובן דינמיות ואפשרויות לימוד מגוונות.

אתגר נוסף הצטרף ברוח הקורונה, אשר כמו בתחומים נוספים אילצה גם את מערכת החינוך להשתנות, להתקדם ולהתאים את עצמה לעולם שהשתנה. כך זה לגבי האופן שבו מלמדים וכך גם לגבי סביבות הלמידה.

הפרויקט יצא לתכנון ממש אחרי החזרה מהזום לחלל הפיזי. מצד אחד, עלה מהצוות הפדגוגי, הצורך ליצור צורת ישיבה שתאפשר ״ריחוק חברתי״ – כל תלמיד עם אזור משלו ומצד שני, לאפשר קרבה פיזית ואפשרויות ישיבה ביחד. היה חשוב לנו לשמור על סביבה נעימה, מעצימה, מאפשרת, נגישה, המעודדת ילדים לחבור האחד לשני והמחזקת את תחושת השייכות שלהם למרחב בו הם מבלים חלק ניכר מהיום שלהם.

הקונספט העיצובי שנבחר הוא במילה אחת – מודולריות. בשתי מילים – מקסימום מודולריות. לכל תלמיד יצרנו אזור למידה משל עצמו (שולחן, כיסא, ומקום לספרים) שבמינימום מאמץ הופך לחלל לקבוצות קטנות, גדולות ואפילו לכיתה שלמה שיושבת יחד!

העיצוב שלנו מושתת על התפישה ששילוב משחק בתהליך הלמידה תורם למוטיבציה של התלמידים ותהליך הלימוד הופך למהנה יותר עבורם. לכן הכיתות כוללות לוחות עבודה ומשחק, פינת ספריה ואזור ישיבה, המאפשר פינה אינטימית לשיח ומשחק. החידוש הנוסף – מותר לצייר על הקירות! בעזרת צבע מיוחד הקירות הפכו למחיקים והתלמידים יכולים להביע את עצמם גם על הקירות בציור חופשי, משפטים, סיפורים אישיים ועוד.

הצבעוניות שנבחרה לפרויקט הינה בבסיסה ניטראלית (עץ ולבן). לצבעוניות הניטראלית הוספנו נגיעות של צבע ששולבו בפרטי הריהוט וגם בגרפיקה על הקירות, שעוצבה במיוחד לפרויקט ביחד עם הצוות הפדגוגי, בהתאם לצרכי הלימוד.

צילום:

פרויקטים נוספים

בית ספר "הירדן" // חללים ציבוריים

מיתר // מרכז ירדן לתמיכה רשגית

בית הספר‭ ‬הריאלי // כיתות‭ ‬לימוד ‬א‭'‬

בית הספר‭ ‬הריאלי // כיתות‭ ‬לימוד ‬ב‭'‬

בית ספר‭ ‬בן‭ ‬גוריון // כיתת מתמטיקה

פרפרים‭ ‬בנמל // מתחם‭ ‬לגיל‭ ‬הרך‭ ‬‭

ליצירת קשר לחצו כאן

פרויקטים

פרויקטים

בית ספר "הירדן"
חללים ציבוריים

מיתר מרכז ירדן
לתמיכה רשגית

בית הספר‭ ‬הריאלי
כיתות‭ ‬לימוד ‬א‭'‬

בית הספר‭ ‬הריאלי
כיתות‭ ‬לימוד ‬ב‭'‬

בית ספר‭ ‬בן‭ ‬גוריון
כיתת מתמטיקה

פרפרים‭ ‬בנמל
מתחם‭ ‬לגיל‭ ‬הרך‭ ‬‭

בית ספר בלפור
כיתות לימוד ג׳

בית ספר אופק
חללים ציבוריים וכיתות לימוד

ליצירת קשר לחצו כאן
ליצירת קשר לחצו כאן